Vegan Collagen Activator

Samozavestna v svoji koži

(3 mnenja strank)

Rastlinski kolagen za:

 • lepo in sijočo kožo,
 • močne lase,
 • čvrste nohte.

Zagotavlja vse aminokisline, potrebne za proizvodnjo telesu lastnega kolagena in 11 ključnih vitaminov in mineralov.

OPTIMALNI REZULTATI

 • Unikatna rastlinska formulacija, ki omogoča lažjo in boljšo absorpcijo v primerjavi z živalskim kolagenom
 • S 14 aminokislinami + 11 vitamini in minerali
 • Razvit pod vodstvom strokovnjakinje s 25-letnimi izkušnjami v farmaciji in medicini
 • 100% vegansko
 • Cruelty free (ni testirano na živalih)
 • Brez glutena, soje, laktoze, sladkorja
 • Brez umetnih barvil, sladil, arom in konzervansov
 • Slovenska inovacija
 • 1 vrečka/dan
 • Z naravnim sadnim okusom

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Samozavestno v menopavzo z elastično in sijočo kožo

Sočasna uporaba MenoDee in Vegan Collagen Activator-ja ni le naključna kombinacija – združujemo moč naravnih sestavin, ki skupaj delujejo v harmoniji. MenoDea bo poskrbela za vaše notranje ravnovesje v obdobju menopavze, Vegan Collagen Activator pa bo okrepil lepoto in zdravje vaše kože, las in nohtov.

Ker si vsaka ženska zasluži najboljšo podporo v vseh fazah svojega življenja.

V paketu se skriva:

 • 1x Vegan Collagen Activator
 • 1x MenoDea

48,76 € 43,40 € -5,36 €

+ brezplačna dostava

Kolagen sestavlja kar 80% mlade, vitalne kože

Kolagen je kot lepilo, ki vse drži skupaj – zagotavlja strukturno podporo in elastičnost koži, lasem, nohtom, kostem, tetivam, hrustancu in sklepom.

Igra pomembno vlogo v našem telesu, zlasti ko gre za zdrav videz kože. Ko je naša koža mlada in vitalna, se ponaša s kar 80% kolagena, ki deluje kot trdna opora, ki ohranja čvrstost in elastičnost.

Kolagen je priporočljivo začeti jemati po 20. letu starosti, saj že takrat začnemo izgubljati lasten kolagen v telesu, in sicer približno 1% letno.

Da bi se izognili težavam, ki nastanejo zaradi zmanjšane proizvodnje kolagena, vam ponujamo rešitev v obliki našega inovativnega prehranskega dopolnila Vegan Collagen Activator.

Ko zaužijete živalski kolagen, ga mora telo najprej razgraditi v osnovne gradnike – aminokisline. V nasprotju s tem pa Vegan Collagen Activator že vsebuje aminokisline, ki jih za sijoč in zdrav videz potrebujejo vaši lasje, koža in nohti. Te so popolnoma enake tistim, ki jih vaše telo prepozna kot lastne.

Vegan Collagen Activator tako omogoča neposredno izgradnjo kolagena, brez zapletenih korakov pretvorbe. V primerjavi z molekulo kolagena so aminokisline mnogo manjše – to jim omogoča lažjo in boljšo absorpcijo ter ciljno nalaganje na mesta, kjer jih telo najbolj potrebuje.

3 prednosti kolagena Vegan Collagen Activator

Človeški kolagen je sestavljen iz osnovnih gradnikov – aminokislin. Vegan Collagen Activator je edini, ki vsebuje 14 aminokislin v enakem razmerju in količinah, kot jih vsebuje človeški kolagen. Zato lahko tvori optimalne količine kolagena, ki jih potrebujemo za lepo kožo, močne lase in čvrste nohte.

Živalski kolagen mora telo najprej razgraditi na peptide in aminokisline – šele nato se lahko tvori človeški kolagen. Ker živalski in človeški kolagen nimata enake sestave, se iz živalskega kolagena ne more tvoriti optimalna količina človeškega kolagena.

Vegan Collagen Activator vsebuje 11 ključnih vitaminov in mineralov v optimalnih odmerkih, ki jih telo potrebuje za lepoto in zdravje kože, nohtov in las.

Odkrijte moč, ki jo ima Vegan Collagen Activator in se počutite samozavestno ter fantastično v svoji koži.

Prednosti kolagena Vegan Collagen Activator

Aminokisline + 11 ključnih vitaminov in mineralov za kožo, lase in nohte

Odkrijte, kateri vitamini in minerali poleg aminokislin prispevajo k lepoti in zdravju kože, las in nohtov

Vitamin A, B2, B3 in biotin prispevajo k ohranjanju zdrave kože.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Cink in biotin prispevata k ohranjanju zdravih las. Baker prispeva k normalni obarvanosti las.

Cink prispeva k ohranjanju zdravih nohtov.

Kdo lahko jemlje Vegan Collagen Activator?

 • Vsi, ki iščejo vegansko alternativo običajnemu kolagenu iz živalskih virov.
 • Vsi, ki želijo na naraven način prispevati k tvorbi kolagena v telesu.
 • Nosečnice in doječe matere.

Pogosta vprašanja

Da. Ob jemanju kolagena lahko sočasno jemljete tudi naše druge izdelke, vključno z A-Z Multivitamin Komplexom. Še posebej pa se priporoča kombiniranje kolagena z izdelkom MenoDea, ker je izguba elastičnosti in čvrstosti kože najbolj značilna ravno za obdobje menopavze.

Kolagen igra pomembno vlogo v našem telesu, zlasti ko gre za mladosten in zdrav videz kože. Ko je naša koža mlada in vitalna, se ponaša s kar 80% kolagena, ki deluje kot trdna opora, ki ohranja čvrstost in elastičnost. Na žalost pa se s starostjo vsebnost kolagena v naši koži vsako leto zmanjša za približno 1%. To se na koži kaže kot upad čvrstosti in elastičnosti, pojavijo pa se tudi gubice.

Kolagen vedno prihaja iz živalskih virov. Čeprav pravi veganski kolagen ne obstaja, se ta izraz uporablja za izdelke, ki spodbujajo naravno sintezo kolagena v telesu. Kako? Z vnosom osnovnih gradnikov, ki tvorijo kolagen – aminokislin.

Kolagen je kot beljakovina sestavljen iz več različnih aminokislin. V primerjavi s samo molekulo kolagena so aminokisline mnogo manjše – to jim omogoča enostavnejšo in učinkovitejšo absorpcijo ter ciljno nalaganje na mesta, kjer jih naše telo najbolj potrebuje.

Z namenom, da se čim bolj približamo sestavi naravnega kolagena, smo v Vegan Collagen Activator vključili kar 14 aminokislin v optimalnih razmerjih: Glicin, L-prolin, L-hidroksiprolin, L-glutaminsko kislino, L-alanin, L-arginin, L-histidin, L-izolevcin, L-levcin, L-lizin, L-metionin, L-fenilalanin, L-treonin in L-valin. S tem poskrbimo, da vaše telo dobi tisto, kar potrebuje za podporo pri naravni sintezi kolagena.

Pravo vprašanje je: ali je boljši vaš lastni kolagen ali kolagen iz živalskih virov? Naš Vegan Collagen Activator vam zagotavlja natanko tiste aminokisline, ki jih vaše telo potrebuje za tvorbo lastnega kolagena – v najčistejši, neposredno uporabni obliki. Poleg tega Vegan Collagen Activator vsebuje tudi 11 vitaminov in mineralov, ki prispevajo k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov ter igrajo pomembno vlogo pri nastanku kolagena.

Med čakanjem na rezultate je pomembno upoštevati naravne časovne cikle. Koža se namreč obnavlja približno vsakih 28 dni, lasje zrastejo približno 1 cm na mesec, nohti pa približno 3,5 mm na mesec.

Koristni učinki vitaminov, mineralov in drugih hranil se tako okrepijo v nekaj tednih, opazni rezultati pa se pojavijo v dveh do treh mesecih. Priporoča se redna in dolgoročna uporaba, brez prekinitev.

V nasprotju s kapsulami kolagen v prahu omogoča hitrejšo absorpcijo v telesu, kar pomeni, da lahko vaše telo hitreje izkoristi prednosti kolagena. S kolagenom v prahu imate večjo prilagodljivost pri odmerjanju – lahko si pripravite napitek z bolj intenzivnim okusom ali pa ga razredčite, popolnoma po vaši želji. Poleg tega kolagen v prahu omogoča jemanje tudi tistim ljudem, ki imajo težave s požiranjem.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, hrustanca, kosti in zob, zato se pogosto uporablja v prehranskih dopolnilih s kolagenom kot naravni pospeševalec tvorbe te pomembne beljakovine.

Vegan Collagen Activator zagotavlja priporočeni dnevni odmerek vitamina C v obliki L-askorbinske kisline, ki omogoča odlično absorpcijo v prebavnem traktu.

Vegan Collagen Activator nima znanih stranskih učinkov, če ga jemljete v skladu z navodili. Ne prekoračite priporočenega odmerka, torej 1 vrečke dnevno.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Ocenite izdelek in podajte mnenje