O nas

Predani zdravju in dobremu počutju

Na področju zdravja in medicine imamo več kot 20 let izkušenj, ki temeljijo na raziskovalnemu delu in razvoju zdravil in prehranskih dopolnil.

S pridobljenim medicinskim in farmacevtskim znanjem, ki ga redno nadgrajujemo, razvijamo inovativne rešitve izjemnega pomena – in z njimi pomagamo ljudem do boljšega zdravja.

Izdelki blagovne znamke Almadea vključujejo vrhunske prehranske dodatke preverjene kakovosti, namenjene podpori zdravja in dobrega počutja v različnih življenjskih obdobjih.

Preučevanje zdravljenja z naravnimi zdravili je naša strast, ki se ji strokovno v celoti posvečamo. Osredotočeni smo na razumevanje in prepoznavanje specifičnih zdravstvenih težav, za katere poiščemo najboljšo možno rešitev, ki jo v danem trenutku lahko ponudi narava.

Vsa naša prehranska dopolnila so plod lastnega raziskovalnega dela in so izdelana po najvišjih farmacevtskih standardih. Od sebe in vseh naših partnerjev, ki sodelujejo pri razvoju ali izdelavi, zahtevamo:

  • uporabo prvovrstnih sestavin,
  • klinične dokaze o učinkovitosti,
  • preverjeno varnost izdelka,
  • proizvodnjo skladno z najvišjimi farmacevtskimi standardi (GMP),
  • analizo kakovosti končnega izdelka.

Dr. Mateja Štempelj

Življenjepis

Življenjski slog je danes precej drugačen, kot je bil še pred nekaj desetletji. Pričakovana življenjska doba se je v zadnjih 100 letih podaljšala za več kot 20 let, zato so se popolnoma spremenila tudi pričakovanja o kakovosti življenja, ne glede na naša leta. Zdaj potrebujemo dobro zdravje, saj lahko z njim uresničimo tudi vse druge želje, ki nas osrečujejo, nasmejejo in v naš vsakdan prinašajo radost.

Drage uporabnice, dragi uporabniki izdelkov Almadea. Verjamem, da boste z našimi prehranskimi dodatki iz naravnih sestavih in preverjene kakovosti, krepili svoje zdravje, uživali v svojem poslanstvu in vsak dan sprejeli nove radosti življenja.

Dr. Mateja Štempelj

Dr. Mateja Štempelj

Življenjepis