O nas

Predani zdravju in dobremu počutju

Na področju zdravja in medicine sem delala že več kot 20 let, ko sem se na temeljih pridobljenega znanja, raznolikih strokovnih izkušenj in poglobljenega raziskovalnega dela usmerila na samostojno pot razvoja prehranskih dopolnil. Začela se je zgodba blagovne znamke Almadea, ki danes vključuje vrhunske prehranske dodatke preverjene kakovosti, namenjene podpori zdravja in dobrega počutja v različnih življenjskih obdobjih.

Po študiju kemije in doktoratu iz medicine sem strokovno delo najprej izpopolnjevala na ljubljanski Medicinski fakulteti. Poseben izziv in veselje mi je že v tistem obdobju predstavljalo raziskovalno delo ter delo s študenti medicine in farmacije. Neprecenljive pa so izkušnje in nadgradnja strokovnega znanja, ki sem jih pridobila na podoktorskem študiju v tujini.

Poklicna pot me je nato vodila v gospodarstvo, kjer sem v vodilnih farmacevtskih podjetjih večino časa vodila razvojne oddelke. V tem obdobju me je navdihnilo spoznanje, da lahko z vsem medicinskim in farmacevtskim znanjem, ki ga obvladujem in redno nadgrajujem, razvijam zares inovativne rešitve izjemnega pomena – z njimi lahko pomagam ljudem do boljšega zdravja.

Preučevanje zdravljenja z naravnimi zdravili je v tem času postala moja strast, ki sem se ji strokovno v celoti posvetila, in skozi delo ter razvojne dosežke spoznala, da je čas za samostojno pot.

Dr. Mateja Štempelj

Življenjepis

Zasnovala sem svoje podjetje in blagovno znamko Almadea. Z leti rastemo in tako se veča tudi ekipa sodelavcev, specializiranih za različna področja, saj poleg razvoja prehranskih dopolnil samostojno obvladujemo tudi marketing in prodajne dejavnosti.

Osredotočeni smo na razumevanje in prepoznavanje specifičnih zdravstvenih težav, za katere poiščemo najboljšo možno rešitev, ki jo v danem trenutku lahko ponudi narava.

Vsa naša prehranska dopolnila so plod lastnega raziskovalnega dela in so izdelana po najvišjih farmacevtskih standardih. Od sebe in vseh naših partnerjev, ki sodelujejo pri razvoju ali izdelavi, zahtevamo:

  • uporabo prvovrstnih sestavin,
  • klinične dokaze o učinkovitosti,
  • preverjeno varnost izdelka,
  • proizvodnjo skladno z najvišjimi farmacevtskimi standardi (GMP),
  • analizo kakovosti končnega izdelka.

Življenjski slog je danes precej drugačen, kot je bil še pred nekaj desetletji. Pričakovana življenjska doba se je v zadnjih 100 letih podaljšala za več kot 20 let, zato so se popolnoma spremenila tudi pričakovanja o kakovosti življenja, ne glede na naša leta. Zdaj potrebujemo dobro zdravje, saj lahko z njim uresničimo tudi vse druge želje, ki nas osrečujejo, nasmejejo in v naš vsakdan prinašajo radost.

Drage uporabnice, dragi uporabniki izdelkov Almadea. Verjamem, da boste z našimi prehranskimi dodatki iz naravnih sestavih in preverjene kakovosti, krepili svoje zdravje, uživali v svojem poslanstvu in vsak dan sprejeli nove radosti življenja.

Dr. Mateja Štempelj

Dr. Mateja Štempelj

Življenjepis